Enriched Air Nitrox / Nitrox – Obogaten zrak

»Ste kdaj sanjali o daljših ne-dekompresijskih mejah, daljšem času za slikanje ali raziskovanje razbitin? Ste kdaj med potopi želeli večjo varnost pred potencialno nevarnostjo dekompresijske bolezni?« Nitrox je odgovor. Glede na manjši delež dušika v plinski mešanici, ki jo vdihujete, bo imelo vaše telo manj dela in desaturacujski čas se bo zmanjšal.

section_5_personal_boats_ssi

Na tečaju Nitrox – obogaten zrak se boste naučili vsega potrebnega za planiranje potopov z Nitrox-om in varne uporabe Nitrox-a. Pomembno na tečaju je,da se naučite pred vsakim Nitrox potopom analizirati plinsko mešanico v vaši jeklenki.»Brezplačen Nitrox« je slogan v mnogih resortih. To pomeni, da vam ne bo treba plačati polnjenja jeklenk z Nitrox-om, pred potopom pa bodo v vseh potapljaških centrih zahtevali na vpogled veljavno Nitrox izkaznico.Tečaj  vsebuje opcijski potop, tako je to idealna »zimska specialnost« pred začetkom vaših potapljaških počitnic. Takoj po tečaju greste lahko na potapljanje in uživate v prednostih potopov z Nitrox-om.

s_nitrox_diving_ssi-930x372

Tečaj Nitrox – obogaten zrak vsebuje:

  • Uvod v Nitrox
  • Nitrox, vaše telo in podvodni svet
  • Vaš Total Diving sistem in Nitrox
  • Planiranje vaših Nitrox potopov

Primarni cilj vsakega SSI tečaja specialnosti je naučiti vas pomembnih veščin v prijetnem okolju. Vsi tečaji temeljijo na učenju doma, kratkih lekcijah v učilnici in vodnem treningu.

Tečaj ENRICHED AIR – NITROX (NITROX – OBOGATEN ZRAK) lahko kombinirate z drugimi specialnostmi! POTAPLJANJE NA RAZBITINAH ali GLOBINSKO POTAPLJANJE sta dobri izbiri. Možnosti so neomejene!